vrijeme kreni angie frankos coach mentor

Never too late ili nikad nije prekasno

Koliko puta ste pomislili da je bolje odustati od nekog cilja, jer je izlazak iz komforne zone pretežak, jer ionako nećete uspjeti pa čemu trošiti vrijeme na to.

Koliko puta ste odlučili da ćete se posvetiti sebi, pa je opet nešto drugo postalo prioritet i zaboravili ste na obećanje koje ste si dali.

Koliko vama vrijedi vaša riječ dana sebi?
Ako ste u stanju dati obećanje i biti potpora drugima, zašto niste spremni to biti sebi?

Ali…sutra je novi dan, rekla je i legendarna Scarlett O’Hara brišući suze dok ju je napuštala ljubav njenog života.

Ne stvarno, bez patetike, sutra je zbilja novi dan u kojem imate priliku dati novo obećanje sebi, koje ovaj put nećete prekršiti.

Hoćete li?

Jer nikakve vanjske okolnosti ili osobe ne mogu ništa ako mi sami ODLUČIMO biti za kormilom svog života. Jer kad imamo kontrolu ne možemo biti žrtve okolnosti i preuzimamo potpunu odgovornost za svoj život.

Koliko god ta riječ ‘odgovornost’ zvučala gordo i zastrašujuće, ona je blagoslov, jer kad imamo odgovornost naša odlučnost u biranju svoga puta u životu će nas odvesti tamo gdje želimo biti, a ne tamo gdje nas život odnese. Kao tikvu niz vodu.

Nađite inspiraciju u sebi, dajte si obećanje i krenite, jer ništa ne pada s neba.

No oni koji sami sebe potapšaju po ramenu i kažu ‘Hej ti, znam da ti je teško, ali ti to možeš!’, oni imaju priliku za rast u onu osobu koja u dubini sebe žele biti!

I samo za inspiraciju – Joan, žena koja je sa 73 godine 2017. krenula u otkrivanje sebe i učinila čudo…od bakice koja je trebala hrpu lijekova dnevno do fit žene koja izgleda bolje sada nego u svojim 40-ima. A zašto? Zato jer je sama sebi rekla da nikad nije prekasno, ako zaista želiš biti ti ono što jesi.

Zato ljudi…nikad nije prekasno, sutra je novi dan – Iskoristite ga!

Angie Frankos

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *