kiša fokus rast Angie Frankos coach mentor

Rainy days

Znaš one dane kad ti se čini da je baš sve krivo. Dane kad misliš da kiša tvojih negativnih misli neće nikad prestati i kad misliš da je ono što ti jesi i što želiš za sebe potpuno bez veze i promašeno.

Svi ih imamo!
Baš svi, jer smo ljudi i jer je to normalno i potpuno ok.

Puno puta sam bila tamo, iskreno i zadnjih nekoliko dana sam opet tamo.
Nastojim si pomoći držanjem dnevne rutine, no i dalje je teško.

Ono što sam shvatila da mi najviše pomaže je meditacija, briga o sebi, isključenje nebitnoga i fokus na bitno u mom životu, a to je prije svega moja obitelj. Moja djeca, koja su jedna divna energija i čista ljubav, jedino zaista bitno❤️

Pomaže mi i nesebično davanje sebe, svoga znanja i iskustva u pomoć drugima, a onda se to vrati, u obliku znaka pažnje da znamo da netko misli na nas, ili jednostavno lijepe riječi koja hrani dušu.

I onda se opet počneš buditi kao ona ti koja želiš biti, snažna, samosvjesna svih svojih vrijednosti i truda koji ulažeš u sebe da budeš bolja osoba. Prije svega sama prema sebi, a zatim i prema drugima.

Živi, voli, oprosti, nađi svrhu, postavi ciljeve, ostvari ih, nesebično daj sebe, primi od drugih sve ono dobro, zaboravi na loše, jer sutra je novi dan i nova prilika da budeš bolja ti!

Vama i meni samoj, od one sutra bolje mene,

Angie

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *